Arhiva

Veliki koncert Tamare Obrovac u kinu Urania

  Objavljeno 22.10.2016
  OsijekNews redakcija

  Etno jazz diva Tamara Obrovac i njen Transhistria ensemble održat će veliki koncert u kinu Urania 25. studenoga u 20 sati.

  Osim što slavi 20 godina diskografske karijere, ova velike pjevačica, flautistica, skladateljica i autorica tekstova, nedavno je izdala i novi album „Canto amoroso“, čiju je vrhunsku kvalitetu prepoznala kritika i publika.

  Osim u Osijeku, Tamara Obrovac i Transhistria ensemble okruglu obljetnicu obilježit će i u Zagrebačkom kazalištu mladih (ZKM) 26.11., a paralelno se nalazi i na europskoj turneji koja pokriva Litvu, Austriju, Švicarsku i Sloveniju.  U Osijeku je zadnji puta nastupala prije punih 9 godina.

  “Dragi Osječani, već dugo nisam održala koncert u vašem lijepom gradu! Prošlo je devet godina otkad sam gostovala Hubertu von Goisernu…Veselim se stoga koncertu mog Transhistria ensemblea 25.studenog u kinu Urania jer će to biti energični samostalni koncert kojim obilježavamo i izlazak mojeg desetog albuma, “Canto Amoroso”. Pozvani ste svi koji volite uživati u glazbi, živili!”, izjavila je Tamara, uvijek ispunjena pozitivnom energijom i nestrpljiva da stane pred osječku publiku i predstavi joj svoj recentni rad.

  Ulaznice za koncert Tamare Obrovac i Transhistria ensemblea mogu se kupiti na blagajni kina Urania po cijeni od 90 kuna u pretprodaji i 110 kuna na dan koncerta, a mogu se rezervirati porukom na fb page-u Kinematografi Osijek, mailom na info@kinematografi-osijek.hr i ulaznice@kinematografi-osijek.hr ili pozivom na telefon Uprave 031 205 501 u vremenu od 9-17 sati, odnosno telefon kina Urania 031 205 507 u vremenu od 17-23 sata.