ŽIVOT

VIDEO: Jeste li već počeli slušati božićne hitove? Evo novog hita – Mia Dimšić i ”Snježna ulica”

Otišla je čak i 'preko bare', a sad, baš u vrijeme blagdana, poklonila je obožavateljima novu pjesmu i spot! Šetate li i plešete i vi snježnom ulicom? :)

Objavljeno 17.12.2018
Antonela Verković

Baš smo se nedavno pitali gdje je Mia Dimšić i kad planira kući u rodni Osijek… S obzirom na fotografije, Mia neprestano putuje, radi, stvara, napreduje!

Otišla je čak i ‘preko bare’, a sad, baš u vrijeme blagdana, poklonila je obožavateljima novu pjesmu i spot!

Miji, rekli bismo, život zaista nije siv, a neće ni vama dan biti kad poslušate ovaj romantični hit u blagdanskom duhu!

Talentirana Osječanka jučer je izbacila zanimljiv spot za pjesmu “Snježna ulica”.

Za glazbu je zadužen Felix Bernard, a za tekst Damir Bačić. Marko Zeljković – Zelja bio je zadužen za snimanje, režiju i montažu spota.

Mia neprestano odrađuje koncerte po cijeloj Hrvatskoj, a neizostavno je spomenuti i kako je njezin album ”Život nije siv” izabran za najprodavaniji album 2018. godine!

Badnjak i Božić uvijek provodi u Osijeku s obitelji, a na te dane nastoji ne raditi. Odmorit ću se, uživati i jednostavno ne raditi ništa. Prvi koncert nakon Božića mi je 27. pa ću imati vremena uživati u svemu – rekla je Mia nedavno za Večernji.

Iza nje je najbolja godina u dosadašnjoj karijeri i trijumf na ovogodišnjoj dodjeli Porina s koje se vratila bogatija za šest priznanja!

Čestitamo! A sada svi na – snježnu ulicu! 😉

FOTO: Youtube (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Manifestacija koja je prije deset godina započela kao skromno druženje cijele zajednice, prerasla je u manifestaciju na koju je cijela zajednica iznimno ponosna!

[FOTO] Održan Božićni sajam u Čepinu

Prosinac u Čepinu ove godine ne protiče samo u ozračju Božićnog sajma u Čepinu. Naime, prva je ovo godina kada Više…

Nakon regionalnih natjecanja i aktivnih gažiranja Antonio je osluškivao puls publike, gradio odnose na društvenim mrežama te na taj način kreirao sliku svojeg identiteta na estradi.

Zgodni Antonio ima novi adut za osvajanje! Pokazao nam je kako izgleda „komplicirana“ veza

Antonio Krištofić već godinama slovi za jednog od najboljih domaćih vokala, no nakon nekoliko godina pauze ovaj je glazbenik odlučio Više…

Osječki sastav Akvarel predstavio je novi autorski singl "U hladu mog bonsaija" koji donosi nešto drugačiji zvuk....

Osječki Akvarel ima novu pjesmu

Novi autorski singl osječkog sastava Akvarel “U hladu mog bonsaija” donosi nešto drugačiji zvuk sastava koji je svoj poznati a cappella izričaj obogatio zvucima kazooa, Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Motociklisti će se okupiti u caffe baru B.M.W. (Vukovarska cesta 152) od 8, 30 sati, a polazak za Aljmaš organiziranom defileu je predviđen u 10,00 sati.

Blagoslov motora i vozača Aljmaš 2024.

Bogat izbor ornamentalnih i tropskih biljaka, proizvoda i opreme za hortikulturu i florikulturu, cvijeće, ukrasno bilje, vrtne sadnice, med i slično tome kao i zanimljive radionice i gastro ponuda vas očekuju na Proljetnom festivalu u Čepinu

[NAJAVA] Proljetni festival u Čepinu

Informirani, zainteresirani i aktivni građani mogu imati ključnu ulogu u poboljšanju sustava gospodarenja otpadom, donoseći pozitivne promjene u svojim zajednicama

Participacija građana kao ključ ekološki održivog upravljanja otpadom: Primjer iz Osijeka