ŽIVOT

VIDEO: Završena trilogija o ljubavi Igora Delača! Treća pjesma je ‘vani’

''Na kraju dana kada se vratimo doma i iza sebe ostavimo poslovne obaveze i probleme, ljubav je ta koja je jedino važna'' - istaknuo je Igor :)

Objavljeno 09.01.2019
Antonela Verković

O ”Istini u tami” kao i o cijeloj trilogiji našeg osječkog pjevača već smo pisali, a s njime o tom i razgovarali.

Dugo očekivana pjesma napokon je ‘vani’, a i spot! Izašao je i spot, a predstavljen je i na CMC-u.

Kad sam pustio nekim ljudima ”Istinu u tami” rekli su da im je pjesma poznata, da su ju već negdje čuli, a nisu ni svjesni da su je čuli već na kraju ”Ljubavi” – rekao nam je Igor. To je, dakako, povezana priča o, kako Igor kaže, našoj najvećoj inspiraciji – ljubavi!

Zanimljivim i dinamičnim spotom koji prati tekst pjesme, Igor je pokušao dočarati izazove koje donosi današnji moderan i užurban načina života. Brojne obaveze i stres koje prate svakodnevnicu često ostave trag i uzrokuju probleme u međuljudskim odnosima i naravno ljubavi. Na kraju dana kada se vratimo doma i iza sebe ostavimo poslovne obaveze i probleme, ljubav je ta koja je jedino važna, koja nas povezuje i spaja te čini naš život ugodnim i sretnim.

FOTO: Kristina Alilović

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Prigodom Valentinova gradonačelnik poziva sve osječke bračne parove slavljenike 50. godišnjice braka... 😍

Vrkić poziva zaljubljene!

Prigodom Valentinova gradonačelnik Ivan Vrkić priređuje tradicionalni svečani prijam za osječke bračne parove koji su tijekom protekle godine proslavili Zlatni Više…

Igorova trilogija o ljubavi se završava, treća pjesma - ''Istina u tami'' nam je pred vratima, a imali smo prilike pitati Igora nešto više o njoj, kao i o cijeloj trilogiji i priči o našoj najvećoj inspiraciji - ljubavi!

Razgovarali smo s Igorom Delačem o novoj pjesmi i završetku trilogije o ljubavi

Naš osječki pjevač Igor Delač i dalje nastavlja nizati uspjehe! Njegova trilogija o ljubavi donijela mu je veliki zaokret u Više…

Otišla je čak i 'preko bare', a sad, baš u vrijeme blagdana, poklonila je obožavateljima novu pjesmu i spot! Šetate li i plešete i vi snježnom ulicom? :)

VIDEO: Jeste li već počeli slušati božićne hitove? Evo novog hita – Mia Dimšić i ”Snježna ulica”

Baš smo se nedavno pitali gdje je Mia Dimšić i kad planira kući u rodni Osijek… S obzirom na fotografije, Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

''Znači umirem.... ne vjerujem da ću dočekati jutro... i nemojte mi sad pričat o bolovima pri porodu jer od ove boli ne postoji jača!!!!'' - napisao je Prnjat na svojem Facebook profilu uz fotografiju toplomjera koji pokazuje 37,8...

Je li Alen Prnjat dočekao jutro?

Treći ponedjeljak u siječnju još od 2005. ustanovljen je kao 'plavi ponedjeljak' ili najdepresivniji dan u godini. Kako se vi osjećate danas?

Danas je najdepresivniji dan u godini

Najavljuje DHMZ malu mogućnost za tračak sunca, ali dan će uglavnom biti oblačan uz najvišu dnevnu temperaturu do 2°C.

Vrijeme za ponedjeljak: Pretežno oblačno