SPORT

Vinski maraton Zmajevac

U 2 dana možemo očekivati oko 10.000 posjetitelja iz cijele Europe

    Objavljeno 23.09.2019
    Ivona Amidžić

    U ovaj petak i subotu, 27. i 28. rujna 2019., zadnji vikend rujna, a ujedno i prvi ovogodišnji kalendarski jesenski, tako da bismo mogli reći i zadnji vikend ovogodišnjeg ljeta, održava se u Zmajevcu prikladni Vinski maraton.

    Po prvi put će se ova manifestacija organizirati u dva dana, odnosno u petak, 27. rujna 2019. Premium Vinski maraton, a u subotu, 28. rujna 2019. Vinski maraton.

    U 2 dana možemo očekivati oko 10.000 posjetitelja iz cijele Europe, a prijavljeni maratonci dolaze iz Finske, Irske, Mađarske, Slovačke, Rumunjske i cijele regije.

    Donosimo detaljni program:

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Ovaj prekrasan dan bio je ujedno i prilika za sportski pozdrav našem gradu i razmjenu novogodišnjih čestitki. Natjecalo se u čak 18 dobnih kategorija pa je bilo mnogo onih koji su se okitili sportskim odličjima te kući ponijeli nagrade

    FOTO 40. Novogodišnja utrka u Osijeku

    Prije nekoliko sati završila je jubilarna 40. Novogodišnja utrka na kojoj je nastupilo preko 400 osječkih rekreativaca, sportaša, učenika, studenata, Više…

    "Ne tako davno sat mi je očitavao 500 koraka na dan. Počela sam hodati, a onda sam iz dosade potrčala... Maraton je utrka protiv vlastitog tijela i misli"

    Biljana Kumer, programerka u Glasu Slavonije istrčala njujorški maraton

    Istrčala je svoj prvi maraton u 48. godini, i to ni manje ni više nego TCS New York City Marathon, Više…

    Pedesetak triatlonaca iz svih hrvatskih klubova plivali su 1,5 km, vozili bicikl 40 km i trčali 10 km na Biljskom jezeru i cestama Baranje

    [FOTO] Održan 4. Osječko-baranjski Ferivi triatlon

    U organizaciji Triatlon kluba Tri tim iz Osijeka, proteklog vikenda na Biljskom jezeru i cestama Baranje održano je državno prvenstvo Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

    [FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.

    Na prvenstvu je nastupio i taekwondo klub „Osijek“ sa svojih 5 članova. Na turniru je bilo prisutno 519 natjecatelja iz 43 kluba iz 4 zemlje, Slovenije, Češke, BIH i Hrvatske.  

    Taekwondo klub Osijek na natjecanju “Plemeniti turnir Zaprešića 2024.”

    Eva Martinović i Nikola Šešum su proteklog vikenda na Prvenstvu Hrvatske u višebojima imali dobar uspjeh

    Osječanima dvije višebojske medalje