SPORT

Drugi dio programa Wine & Bike manifestacije

Zamislite ovo: dvorac Adamović-Cseh, kušanje vina, zalogajčići lokalnih specijaliteta, jazz koncert... Ma milina!

    Objavljeno 17.09.2019
    Ivona Amidžić

    Prvi dio programa Wine & Bike Tour Erdut manifestacije, koji se održao od 6. do 7. rujna privukao je u vinorodni kraj na obali Dunava vinoljupce, zaljubljenike u kazalište i ljubitelje aktivnog odmora kojeg prati odlična zabava.

    Drugi dio manifestacije nastavlja se subotu, 21. rujna, a ove godine program Wine & Bike-a ekskluzivno nadopunjuje Panona fest.

    U okruženju dvorca Adamović-Cseh posjetitelje očekuje In Da Sofa lounge zona gdje užitak kušanja vina vinarija Erdutskog vinogorja dodatno začinjuje čaroban ambijent uz odlične vrhunske beatove rezidenta Sofe DJ Keme i Jazzysad-a, producenta i DJ-a iz Subotice.

    Uz kapljice vina Erdutskog vinogorja moći ćete počastiti svoje nepce specijalitetima eCekera, koji u okviru međunarodnog projekta CAMARG dovode kuhare Andreja Kristeka i Ivana Gašpića koji će vam poslužiti ukusne zalogajčiće lokalnih proizvođača.

    Ovogodišnji koncert u vinogradu s pogledom na Dunav upotpunit će jazz fusion skupina “Elvis Stanić Group”. Elvis Stanić je jedan od najboljih hrvatskih suvremenih jazz fusion gitarista, multiinstrumentalist i najnagrađivaniji jazz skladatelj novije generacije. Osnivač je jazz fusion skupine “Elvis Stanić Group”, koja postaje jedna od najboljih jazz skupina u Hrvatskoj. “Elvis Stanić Group” spaja mediteransku melodioznost tradicionalne hrvatske glazbe s ritmovima latino izričaja i suvremenim jazz tendencijama.

    Organizator Wine & Bike Tour Erdut manifestacije je Općina Erdut, suorganizatori su PORC Erdut, Turistička zajednica Osječko-baranjske županije, Turistička zajednica Općine Erdut i Kreativna agencija Adverta.

    Više informacija o događaju možete pronaći na Facebook stranicama Panona festa i Wine & Bike Tour Erdut.

    WINE & BIKE TOUR ERDUT PROGRAM

    • 18.00 – 19.30 Vođena degustacija vina
      Ulaznica: 50,00 kn. Broj sudionika ograničen. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na e-mail adresu: [email protected]
      Erdutski vinogradi d.d., Trg Branka Hercega 1, Erdut.
    • 18.00 – 01.00   DJ ON WINE SESSION – DJ JazzySad & DJ Kema @In Da Sofa
      Slobodan ulaz
      Erdutski vinogradi d.d., Trg Branka Hercega 1, Erdut
    • 20.30 – 22.00 Koncert: “ELVIS STANIĆ GROUP”
      Slobodan ulaz
      Erdutski vinogradi d.d., Trg Branka Hercega 1, Erdut

    wine_and_bike_tour_erdut_17092019_osijeknews (2)

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    "Sportske igre mladih ove godine slave veliku obljetnicu, slave punih 25 godina, to je najveća sportsko-amaterska organizacija u cijeloj Europi"

    Graničar i atletika u sklopu Dana sporta na Srednjiki

    U sklopu tradicionalnih “Plazma sportskih igara mladih” na osječkom je srednjoškolskom igralištu jučer održan Dan sporta, prenosi Radio Osijek. Ta Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Plazma Sportske igre mladih pružaju priliku djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da od siječnja do rujna besplatno sudjeluju u vrhunsko organiziranim natjecanjima u 10 sportova

    Festival sporta ove srijede u Osijeku

    Na natjecanju je  nastupilo oko 300 plivačica i plivača svih kategorija iz 13 plivačkih klubova Srbije, BiH i Hrvatske. PK Osijek je predstavljalo 44 natjecatelja/ica koji su odličnim plivanjem osvojili velik broj medalja

    [FOTO] RK Osijek na 3. otvorenom prvenstvu Vukovarsko-srijemske županije u plivanju

    Hrvatski savez tajlandskog boksa predstavljalo je 8 boraca iz osječkog HUS-a, koji su ostvarili i zapažene rezultate te osvojili 3 zlata, 4 srebra i 1 broncu

    Osječki HUS ostvario zapažene rezultate na Europskom kupu u tajlandskom boksu