POLITIKA

Berislav Mlinarević predstavio kandidaturu za osječkog gradonačelnika

Ovaj grad ima veliki potencijal, mora biti centar Slavonije i centar izvrsnosti i spreman sam svu svoju snagu i energiju staviti u službu ovoga grada, kako bi negativne trendove pretvorili u pozitivne", rekao je Mlinarević

  Objavljeno 14.02.2021
  Petar Tauković

  Osječki poduzetnik, poznati ugostitelj Berislav Mlinarević u nedjelju je najavio svoju kandidaturu za osječkog gradonačelnika, kao nezavisni kandidat. Istaknuo je kako će glavni dio njegovog programa biti stvaranje uvjeta za zadržavanje ljudi u gradu i povratak onih koji su odselili.

  Napominje kako njegovu kandidaturu podupire Domovinski pokret, ali poziva građane, koji su do sada glasali za druge stranke, da ga podrže, jer su, kako kaže, “njegove opcije i lijeva, i desna i centar”.

  Na predstavljanju svoje kandidature Mlinarević je rekao da je Osijek bio značajan grad u gospodarstvu, koji se ponosio svojom industrijom, ali da su od toga ostali samo trgovina i predstavništva stranih tvrtki. Smatra to posljedicom dosadašnje pogrešne politike i lažnim prikazivanjem stvarnog stanja.

  “Ovo je vrijeme da se svi osvijestimo, i da glasamo za neku novu opciju, da ne biramo više lijeve, desne, ili one u centru. Nemojmo više birati opcije koje nas vode unatrag, ili u mrak. Tu istu misao prenosim i na državnu razinu”, poručio je Mlinarević.

  Kaže i kako je najvažniji gradski resurs osječko Sveučilište, sa čijih fakulteta izraze stručni ljudi, koji su, kako smatra, “danas najveći izvozni program”.

  “Ovaj grad ima veliki potencijal, mora biti centar Slavonije i centar izvrsnosti i spreman sam svu svoju snagu i energiju staviti u službu ovoga grada, kako bi negativne trendove pretvorili u pozitivne”, rekao je Mlinarević. Poručio je kako želi da njegovi sugrađani ovdje mogu ostati uz slogan “Pravo lice grada!

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Žepina: "Vrijeme prolazi i prolazi, a zahtjevi za registraciju naših brojnih mjesnih, općinskih i gradskih ogranaka, prekriveni debelim slojem birokracije i igrokaza Vas i vaše stranke."

  Domovinski pokret pisao Malenici zbog opstrukcije osnivanja ogranaka

  Organizacijski tajnik Domovinskog pokreta Darijo Žepina uputio je pismo ministru pravosuđa i uprave Ivanu Malenici, u povodu opstruiranja registracije novoosnovanih Više…

  Osječani su neke nagradili a neke baš i ne. Moglo bi se reći da je Osijek "otišao" u desno s gotovo 62% glasova prema "desnim" strankama

  Osječani HDZ nagradili s 39,73%, Restart 23,11%, Domovinski pokret 15,64% i Most s 6,21% glasova

  Obrađena su sva izborna mjesta. U ozračju nikad manje izlaznosti (46,85 % svih birača s pravom glasa u RH) na Više…

  "Sada vidimo koliko su važni neovisnost i vlastita proizvodnja - od higijenskih sredstava, zaštitnih maski, do mlijeka, žitarica, mesa i svega ostalog"

  Škoro: Zatvaranje škola i vrtića tek je dio rješenja

  Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro poručio je u petak da je zatvaranje škola i vrtića zbog epidemije koronavirusa tek dio Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  "Čim stranica detektira da su iz Hrvatske dobiju ili drugačiju ponudu, više cijene ili im se u potpunosti blokira pristup"

  Borzan: Građani mi se žale da još nisu ravnopravni pri internet kupovini

  Bandić je već duže vrijeme imao ozbiljnih problema sa zdravljem.

  Preminuo je Milan Bandić

  Flego: "Činjenica je da je zadnji veliki paket europske regulative donesen prije 20-ak godina, stoga je tehnologija danas daleko ispred zakonodavstva."

  Digitalne tehnologije daleko ispred zakonodavstva EU-a