Arhiva

Centar Gea: Akcijske cijene za 9. rođendan i upisi u jutarnju grupu

  Objavljeno 29.01.2016
  OsijekNews redakcija

  Centar kulture tijela Gea, Šamačka 11, u tjednu od 08. do 12. veljače 2016. godine, obilježava 9. rođendan centra. Tim su povodom za Osječanke pripremili košaricu punu akcijskih cijena, kao i upis u novu, jutarnju grupu Wake Up Flow.

  Ovaj je program namijenjem svim jutarnjim ptičicama, ai i svima onima koji, zbog posla ili obaveza, nemaju slobodan drugi dio dana. Na jutarnjem Wake Up Flow satu kombiniraju se vitalizirajuće joga vježbe, korektivne pilates vježbe te nešto vježbi oblikovanja, učvršćivanja i samomasaže rolerima. Intenzitet je srednji, kako bi se tijelo i um razbudili za nadolazeći dan, energija se podigla, a disanje produbilo. Započnite dan na najljepši mogući način i uživajte u vitalizirajućem pokretu. Dobro jutro!

  Grupa Wake Up Flow održavat će se ponedjeljkom i četvrtkom u 9 sati, a vodit će ju licencirana voditeljica joge i pilatesa, Martina Bošnjak.

  Povodom obilježavanja 9. rođendana, Gea časti i super povoljnim, akcijskim cijenama od samo 100 kuna mjesečno, po kojima možete upisati novu jutarnju grupu, kao i još čak 10 njihovih programa! Akcijske cijene za navedene programe vrijede sve do kraja fitnes sezone, odnosno do kolovoza 2016. godine.

  Više o programima na akciji, kao i njihovim terminima možete pročitati na http://centargea.com te na www.facebook.com/geacentar.kulturetijela

  Centar kulture tijela Gea jedini je isključivo ženski centar u Osijeku, vodi ga profesorica kineziologije s 20 godina iskustva u dvorani, a sve su voditeljice nositeljice licenci verificiranih od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH.