ŽIVOT

Divan vikend začinite druženjem s divnim prijateljima

Mi vam savjetujemo gdje ih odvesti ;)

Objavljeno 02.02.2020
Ivona Amidžić

Svaki dan je drugačiji. Svaki dan postoji nešto novo što se događa, obilježava, izlaže ili priređuje u našem divnom Osijeku. Umjesto da beskrajno pretražujete i klikate na svako događanje posebno, mi vam donosimo jednostavni pregled toga što danas možete očekivati: od muzejskih izložbi do večernjih koncerata.

Što se DANAS događa pogledajte ispod:

1. Imaš inspiraciju? Složi aplikaciju! Lumen Development je produžio svoje prijave!

Imaš ideju za super aplikaciju koja bi ti uvelike olakšala putovanje na egzotične turističke destinacije? Dosadilo ti je čekati na liječnički pregled sto godina i znaš možda kako stati na kraj listama čekanja? Možda razmišljaš o nekoj zabavnoj igrici koja bi odlično izgledala kao aplikacija? Ti trebaš kliknuti baš ovdje.

2. Svjetionik, Jadnici i Diego Maradona u kinu Urania (29.1.-5.2.)

Ovog tjedna u kinu Urania spremni su zanimljivi naslovi po cijenama prihvatljivim po svaki džep. Provjerite o kojim se filmovima radi, zgrabite dragu osobu za ruku i odvedite ju pred veliki ekran. Više saznajte ovdje.

3. Psssst…. Superjunaci uskoro stižu u Portanovu

Što kažete na šetnju Portanovom u kojoj cijelim putem susrećete poznate likove poput Spider-Mana, Batmana, Iron Mana, Hulka, Thora ili Captain America i to u stvarnim veličinama?! Više pročitajte ovdje.

4. Zaklada Slagalica nastavlja s programom „Aktivni u zajednici“ 2020. (PRIJAVA)

I ove godine Zaklada Slagalica nastavlja s programom „Aktivni u zajednici“ te poziva sve zainteresirane ustanove, udruge te jedinice lokalne samouprave s područja 5 slavonskih županija (Virovitičko-podravska, Požeško-slavonska, Brodsko-posavska, Vukovarsko-srijemska te Osječko-baranjska) da se prijave. Kroz strukturirane radionice, savjetovanje i mentoriranje svi će polaznici dobiti priliku na drugačiji način analizirati svoju zajednicu. Naglasak će biti na ljudskim, materijalnim i svim ostalim resursima s kojima raspolaže pojedina zajednica. Prijavite se ovdje.

5. Tromjesečna akcija kastracije u Vetamu

Veterinarska stanica Vetam d.o.o. organizira akciju kastracije mačaka od 20. siječnja do 20. travnja 2020. godine. Cijena kastracije za ženke iznosi 230,00 kn, a za mužjake 160,00 kn, a kastrirati svoje mace možete već od 6. mjeseca starosti. Kako osigurati svoj termin pogledajte ovdje.

6. Pjesnički volonterski festival poezije posvećen snijegu u Osijeku

“50 Poems for Snow” osnovan je u Zagrebu 2012. godine, a radi se o neprofitnom međunarodnom festivalu poezije koji se održava jednom godišnje i to prvu večer nakon pada prvog obilnijeg snijega u određenom gradu. O čemu se točno radi provjerite ovdje.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Što ćete vi danas, na neku manifestaciju, šetnjicu ili samo laganini subota? :D

Došao nam je i vikend – što sve još možete posjetiti prije ponedjeljka?

Svaki dan je drugačiji. Svaki dan postoji nešto novo što se događa, obilježava, izlaže ili priređuje u našem divnom Osijeku. Više…

Kraj je tjedna i vrijeme za opuštanje - što prvo obići? :D

Što možete posjetiti danas u Osijeku?

Svaki dan je drugačiji. Svaki dan postoji nešto novo što se događa, obilježava, izlaže ili priređuje u našem divnom Osijeku. Više…

U Osijeku se uvijek nešto zanimljivo događa... I dalje nije kasno za neke zanimljive manifestacije :D

Što je danas lijep i sunčan dan… Što ćete posjetiti?

Svaki dan je drugačiji. Svaki dan postoji nešto novo što se događa, obilježava, izlaže ili priređuje u našem divnom Osijeku. Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Tema ovogodišnjeg Festivala znanosti je “INTELIGENCIJA”. Radionice za djecu predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta na PTFOS-u počinju u ponedjeljak 22. travnja 2024. od 9 sati

Festival znanosti (22. – 27. travnja 2024.) na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek

Hrvatska i Slovenija, obilujući prirodnim ljepotama, kulturnim bogatstvima i gastronomskim čarolijama, nude nebrojeno mnogo načina za stvaranje nezaboravnih trenutaka tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci.

100 najljepših doživljaja proljeće/ljeto 2024.

Građani su na trgu imali priliku provjeriti različite rizične faktore svog zdravlja (tlak, vrijednost šećera u krvi, indeks tjelesne mase i dr.) te se upoznati s aktivnostima udruga u području zaštite zdravlja, socijalne djelatnosti, sporta i drugih srodnih udruga

[FOTO] U Osijeku obilježen Svjetski dan zdravlja