ŽIVOT

Drava i Dunav iz čamca! Izleti turističkim gliserom obrta Old Town

Program se realizira kao dio manifestacije Međunarodni dan rijeke Drave

Objavljeno 20.09.2019
Ivona Amidžić

U subotu 21. rujna 2019. od 10, 11, 12 i 13 sati upoznajte Osijek s rijeke Drave i provozajte se turističkim čamcem, gliserom u organizaciji TZ grada Osijeka i obrta za prijevoz turista Old Town Izleti iz Osijeka. Ukrcaj/iskrcaj je na dravskoj vodenici – mlinu na Solarskom trgu/Promenadi, a čamac će uz turističko vodstvo voziti uzduž grada.

Svaki polazak prima maksimalno 7 putnika (6 + turistički vodič). Ture traju po 30 minuta. Sudjelovanje je moguće uz rezervaciju termina na telefon: 031 203 755 ili osobnim dolaskom u ured TZ Osijek na adresi Županijska ulica 2.

Program se realizira kao dio manifestacije Međunarodni dan rijeke Drave.

OLD TOWN je obrt čija se osnovna djelatnost odnosi na pomorski i obalni prijevoz turista. Pružanje usluge u vidu jednodnevnih rekreativno – edukacijskih izleta namijenjenih svim građanima i turistima grada Osijeka, te njegove okolice.

Cilj nam je svima omogućiti dostupnim obilazak Slavonije i Baranje, putem njezinih rijeka Drave i Dunava. Ponuditi građanima grada Osijeka i okolice, te njezinim turistima jednu novu uslugu, koje do sada nije bilo – dočarati ljepotu našeg prekrasnog grada Osijeka, Slavonije i Baranje, te rijeka Drave i Dunava.

Više informacija o vožnjama saznajte OVDJE.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Znate li da u Osijeku možete zaprositi svoju bolju polovicu na pravom pravcatom gliseru? Otići na adrenalinski izlet na Karašicu ili u posjet Vinskim podrumima u Erdut i Aljmaš?

Adrenalinski izlet, obilazak grada, odlazak na ručak u Erdut ili Aljmaš ili vožnja Dunavom iz Osijeka!

Već smo pisali o ovoj jedinstvenoj usluzi u gradu Osijeku, turističkim vožnjama obilaska Osijeka čamcem, tj. turističkim gliserom, po rijeci Više…

Turističke vožnje čamcem započinjati će i završavati na dravskom mlinu-Vodenici na Promenadi kod Solarskog trga svaki puni sat u vremenu od 10 do 15 sati, a trajat će po pola sata.

Turistički razgled grada gliserom uz Sv. Nikolu, zaštitnika lađara i Advent na Vodenici (06.12.)

U petak 6. prosinca Turistička zajednica grada Osijeka će povodom blagdana Sv. Nikole, zaštitnika lađara i brodara, organizirati besplatne turističke Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje