SPORT

Drugi dio programa Wine & Bike manifestacije

Zamislite ovo: dvorac Adamović-Cseh, kušanje vina, zalogajčići lokalnih specijaliteta, jazz koncert... Ma milina!

    Objavljeno 17.09.2019
    Ivona Amidžić

    Prvi dio programa Wine & Bike Tour Erdut manifestacije, koji se održao od 6. do 7. rujna privukao je u vinorodni kraj na obali Dunava vinoljupce, zaljubljenike u kazalište i ljubitelje aktivnog odmora kojeg prati odlična zabava.

    Drugi dio manifestacije nastavlja se subotu, 21. rujna, a ove godine program Wine & Bike-a ekskluzivno nadopunjuje Panona fest.

    U okruženju dvorca Adamović-Cseh posjetitelje očekuje In Da Sofa lounge zona gdje užitak kušanja vina vinarija Erdutskog vinogorja dodatno začinjuje čaroban ambijent uz odlične vrhunske beatove rezidenta Sofe DJ Keme i Jazzysad-a, producenta i DJ-a iz Subotice.

    Uz kapljice vina Erdutskog vinogorja moći ćete počastiti svoje nepce specijalitetima eCekera, koji u okviru međunarodnog projekta CAMARG dovode kuhare Andreja Kristeka i Ivana Gašpića koji će vam poslužiti ukusne zalogajčiće lokalnih proizvođača.

    Ovogodišnji koncert u vinogradu s pogledom na Dunav upotpunit će jazz fusion skupina “Elvis Stanić Group”. Elvis Stanić je jedan od najboljih hrvatskih suvremenih jazz fusion gitarista, multiinstrumentalist i najnagrađivaniji jazz skladatelj novije generacije. Osnivač je jazz fusion skupine “Elvis Stanić Group”, koja postaje jedna od najboljih jazz skupina u Hrvatskoj. “Elvis Stanić Group” spaja mediteransku melodioznost tradicionalne hrvatske glazbe s ritmovima latino izričaja i suvremenim jazz tendencijama.

    Organizator Wine & Bike Tour Erdut manifestacije je Općina Erdut, suorganizatori su PORC Erdut, Turistička zajednica Osječko-baranjske županije, Turistička zajednica Općine Erdut i Kreativna agencija Adverta.

    Više informacija o događaju možete pronaći na Facebook stranicama Panona festa i Wine & Bike Tour Erdut.

    WINE & BIKE TOUR ERDUT PROGRAM

    • 18.00 – 19.30 Vođena degustacija vina
      Ulaznica: 50,00 kn. Broj sudionika ograničen. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na e-mail adresu: [email protected]
      Erdutski vinogradi d.d., Trg Branka Hercega 1, Erdut.
    • 18.00 – 01.00   DJ ON WINE SESSION – DJ JazzySad & DJ Kema @In Da Sofa
      Slobodan ulaz
      Erdutski vinogradi d.d., Trg Branka Hercega 1, Erdut
    • 20.30 – 22.00 Koncert: “ELVIS STANIĆ GROUP”
      Slobodan ulaz
      Erdutski vinogradi d.d., Trg Branka Hercega 1, Erdut

    wine_and_bike_tour_erdut_17092019_osijeknews (2)

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    "Sportske igre mladih ove godine slave veliku obljetnicu, slave punih 25 godina, to je najveća sportsko-amaterska organizacija u cijeloj Europi"

    Graničar i atletika u sklopu Dana sporta na Srednjiki

    U sklopu tradicionalnih “Plazma sportskih igara mladih” na osječkom je srednjoškolskom igralištu jučer održan Dan sporta, prenosi Radio Osijek. Ta Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Kao uvijek, veselja neće nedostajati: iako je primat zabava, najbolji pojedinci bit će nagrađeni medaljama i nagradama sponzora, dok prvih dvoje iz svake discipline/kategorije u rujnu putuje u Zagreb na veliko finale gdje će, u sklopu World Athletics Continental Tour Zagreb Gold 2024. - 74. Hanžekovićevog memorijala, imati priliku predstaviti sebe i svoju Regiju

    Erste plava liga Osijek započinje danas u 14:00 sati

    U Čakovcu je održano državno prvenstvo u SAVATEU u disciplini assault za juniore i seniore. Prijavljeno je bilo 109 boraca iz 14 klubova.

    Članovi HUS-a na državnom prvenstvu u SAVATEU odvojili 4 medalje

    7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

    [FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.