Arhiva

IN DA SOFA: In da svemir, a nije nemir

  Objavljeno 17.07.2017
  OsijekNews redakcija

  Ovog vikenda održan je još jedan In da sofa događaj. U petak je u svemir uspješno poslana poruka pozitive, dobre volje, ljubavi i svega onoga što u nama izaziva neko ugodno treperenje, stavlja osmjeh na lice i tjera da budemo zadovoljniji. Isticanje priče o dobroj energiji na In da sofa partijima dio je politike Kreativne agencije Adverta kojom se želi potaknuti ljude da što više pokušaju uživati u onome što prekrasni Osijek nudi, da poslušaju poruku i počnu je prakticirati jer činjenica je da je krajnje vrijeme da se trgnemo iz depresije, nezadovoljstva i frustracija.

  Priči je u petak asistent bio Kanđžija sa svojim Golim ženama te je odrađen vrhunski nastup / performans / koncert / propovijed šaljući upravo gore opisane poruke. U tako dobroj režiji glavnih aktera, publika je prihvatila svoju ulogu, oscarovski je odradila i nježnim dodirima stvorila je željeni kontakt koji je lansiran u svemir i proliven po cijelom gradu. Vibracije iz zvučnika postale su vibracije koje trebaju nositi Osijek.

  Uz headlinera petka, svoje začine vrhunski je umiksao i resident DJ Kema koji je prisutnima održavao zadovoljni smiješak na licu i želju da napunjenih baterija provedu cijelu noć na terasi Iktusa puštajući Dravu da s njim diktira tempo.

  U istom se ritmu nastavilo i u subotu kada je DJ Oliver preuzeo redateljsku palicu i svojim nepogrješivim izborom glazbe pružio priliku da se svi još jednom dobro zabave, opuste i malo intenzivnije plešu.

  Iako su vremenski uvjeti bili više jesenski nego ljetni, nije bilo potrebno dugo da se atmosfera užari i temperatura podigne na optimalnu razinu, povoljnu za uživanje u ljetnom ghetto funku mladog Olivera, inače rođaka S’Olivera koji je poznat po tome da svi nose njegovu odjeću, ali ne znaju točno izgovoriti ime brenda.

  Terasa Iktusa i ovog vikenda bilo je mjesto susreta svih generacija, osoba istih, sličnih, ali i potpuno različitih glazbenih afiniteta, osoba različitih pogleda na društvo i način funkcioniranja, ali sa zajedničkim ciljem koji je i realiziran. Svima je na umu bilo samo dobro se zabaviti, nježno dodirivati i u konačnici primati, pohranjivati i dijeliti ljubav. Slobodno se može reći da je misija / cilj uspješno obavljen i veselimo se sljedećem vikendu i još jednom vrhunskom šou programu.

  Za više informacija i najavu izvođača za nadolazeće vikende, pratite Facebook page: @Adverta.io i Facebook događaj: IN DA SOFA: in da cloud / pohrani i dijeli osjećaje

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  KOLEKTIVNO GRLJENJE NA IN DA SOFI

  Premijerni nastup Doroteje Zovko na terasi Iktusa Posljednja srpanjska Sofa na terasi Iktusa održat će se ovog vikenda, u petak Više…

  In Da Sofa na terasi Iktusa

  Sofasticiranje se vraća u svoju bazu, na terasu restorana Iktus gdje će se u periodu od 7. do 22. srpnja, Više…

  In da tatarata Sofa starta!

  Pred nama je još jedna tradicionalna Osječka ljetna noć, i to prva ovogodišnja, a ima li boljeg provoda ove vruće Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Sve što je napravljeno od plemenitih metala u proteklih 20 ili 30 godina doživjelo je značajno povećanje svoje vrijednosti

  Iskoristite zaboravljeno bogatstvo: Dođite na besplatnu procjenu u otkup zlata Auro Domus Osijek

  Gužve otežavaju rad žurnih službi, a lažne objave o krađama i provalama unose nemir i nesigurnost kod građana.

  Apel: Suzdržite se od pojedinačnih dolazaka na područja pogođena potresom

  Neće biti klasičnog lockdowna kao u prvom valu...

  Danas se priprema oštriji set mjera protiv epidemije koronavirusa