Arhiva

In da tatarata Sofa starta!

  Objavljeno 27.06.2017
  OsijekNews redakcija

  Pred nama je još jedna tradicionalna Osječka ljetna noć, i to prva ovogodišnja, a ima li boljeg provoda ove vruće lipanjske večeri nego na In da Sofi u Sakuntala parku.

  Sofa koncept u organizaciji Kreativne agencije Adverta poznat je gotovo svakome tko voli dobru zabavu. Zadnjih godina In Da Sofa se istaknula među TOP osječkim događajima i okuplja tisuće posjetitelja kojima nema drže nego zavaliti se u sofu, podići noge, popiti ukusno pićence i uživati u gradu i životu 🙂

  Resident Kema na sofama se uvijek pobrine za odličnu atmosferu, pa nema razloga da i ovaj put ne bude tako. Vrhunac ove Sofe označiti će Osječanima vrlo dobro poznat Mario Lovaković – DJ Umbo, a onda, one time experience – uživo, za vas, saksofonist Ivo Prodan. Jedan je od rijetkih saksofonista koji uživo svira uz elektronsku glazbu i DJ-a. Svaki je njegov nastup jedinstven jer se bazira na improvizaciji popraćenoj različitim ritmovima i žanrovima.

  Upad je naravno bespla, a lajtmotiv prve Sofe je ‘noge gore‘, tako da svi na noge lagane, dođite na sofu i doživite vrhunsku zabavu s nama.

  Za više informacija pratite Facebook page: @Adverta.io i Facebook događaj: IN DA SOFA @Sakuntala park: Noge gore! Osječka ljetna noć