Arhiva

In Da Sofa na terasi Iktusa

  Objavljeno 05.07.2017
  OsijekNews redakcija

  Sofasticiranje se vraća u svoju bazu, na terasu restorana Iktus gdje će se u periodu od 7. do 22. srpnja, svaki petak i subotu, održati ciklus In da sofa partija objedinjenih pod temom In da cloud: pohrani i dijeli osjećaje.

  Glazbeno – scensko – ugostiteljsko – blago erotski koncept okupirat će grad svojim dobrim vibracijama, pozitivnom energijom i raspršivanjem ljubavi po sugrađankama i sugrađanima.

  Ovogodišnja tema zapravo je spoj informacijskog doba i najljepših ljudskih osjećaja. Svi samo pohranjujemo podatke, čuvamo ih, branimo pristup istima, a samim time i sebi postavljamo razna ograničenja. Kreativna agencija Adverta nudi priliku da izađete iz zarobljeništva svog nekog mikrosvijeta i oslobodite se na našim oblacima.

  Startamo ovaj vikend s prvim oblakom u kojeg možete pohraniti i zatim podijeliti svoje osjećaje. Ovaj put je naglasak na ljubljenju za vrijeme zalaska sunca. Ako niste vidjeli kako sunce zalazi na terasi Iktusa, onda vam je krajnje vrijeme da to učinite i dobro namažete usne kako bi sve teklo glatko.

  U petak slijedi otvaranje glazbeno – ambijentalnog spektakla uz DJ Omera. Subota je rezervirana za ogromnu dozu groovanja po plesnom podiju uz GrooveUp bend. Oba dana ovog vikenda s nama je, po starom dobrom običaju, In Da Sofa rezident DJ Kemo!

  Dođite plesati, odmarati, chillati, ljubiti se, grliti, voljeti i sve te aktivnosti i osjećaje pohranite In da cloud te ih pustite drugima da ih koriste, troše i šire dalje. Osjećaji su jedina stvar koja nam ostaje, a da na sebi nema cijenu i rok trajanja. Prepustite im se i doživite Osijek onako kakvim on zapravo i je.

  Upad je 25 kunića te uključuje konzumaciju odabranih pića na šanku, a radno vrijeme od 18 do 02 sata!

  Vidimo se na Iktusu!

  Sincerely yours,

  Kreativna agencija Adverta

  Za više informacija i najavu izvođača za nadolazeće vikende, pratite Facebook page: @Adverta.io i Facebook događaj: IN DA SOFA: in da cloud / pohrani i dijeli osjećaje

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  KOLEKTIVNO GRLJENJE NA IN DA SOFI

  Premijerni nastup Doroteje Zovko na terasi Iktusa Posljednja srpanjska Sofa na terasi Iktusa održat će se ovog vikenda, u petak Više…

  IN DA SOFA: In da svemir, a nije nemir

  Ovog vikenda održan je još jedan In da sofa događaj. U petak je u svemir uspješno poslana poruka pozitive, dobre Više…

  In da tatarata Sofa starta!

  Pred nama je još jedna tradicionalna Osječka ljetna noć, i to prva ovogodišnja, a ima li boljeg provoda ove vruće Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Sve što je napravljeno od plemenitih metala u proteklih 20 ili 30 godina doživjelo je značajno povećanje svoje vrijednosti

  Iskoristite zaboravljeno bogatstvo: Dođite na besplatnu procjenu u otkup zlata Auro Domus Osijek

  Gužve otežavaju rad žurnih službi, a lažne objave o krađama i provalama unose nemir i nesigurnost kod građana.

  Apel: Suzdržite se od pojedinačnih dolazaka na područja pogođena potresom

  Neće biti klasičnog lockdowna kao u prvom valu...

  Danas se priprema oštriji set mjera protiv epidemije koronavirusa