SPORT

Kamp Akademije Krpan&Babić počinje u ponedjeljak, zbog 1/8 finala SP-a

Dakle, Kamp počinje 2.7., u ponedjeljak, od 17.30 sati. Svakog dana treninzi će se, do završetka Kampa, održavati od 17.30 do 19.30 sati

    Objavljeno 29.06.2018
    Alan Srčnik

    Kamp Akademije Krpan&Babić počinje u ponedjeljak, zbog 1/8 finala SP-a, javljaju s Akademije. Naime, Kamp je trebao početi u nedjelju, no kako Hrvatska igra protiv Danske toga dana i u to vrijeme, početak je odgođen za 1 dan.

    – S obzirom da nam na Kamp dolazi dosta djece izvan Osijeka, s obzirom da hrvatska nogometna reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Rusiji u nedjelju igra protiv Danske, početak Kampa će biti – U PONEDJELJAK, javljaju s Akademije.

    AKADEMIJA KRPAN&BABIĆ

    Dakle, Kamp počinje 2.7., u ponedjeljak, od 17.30 sati. Svakog dana treninzi će se, do završetka Kampa, održavati od 17.30 do 19.30 sati. Djeca moraju doći u 17.00 na Akademiju Krpan&Babić.

    Podsjećamo, Akademija Krpan&Babić i ove godine priprema Ljetni nogometni kamp za sve svoje članove i one koji to namjeravaju postati Kamp je na rasporedu od 2. do 11. srpnja.

    OD 2. DO 11. SRPNJA

    Kamp će voditi treneri Akademije. Namijenjen je svoj djeci od ’04. do ’12. godišta, a koji se žele okušati u nogometu, osnovama i naprednim elementima tehnike i taktike.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Kamp je zamišljen kao osnovna priprema za nadolazeću sezonu 2022/2023 za mlađe kategorije hrvatskog mačevalačkog sporta. Od najmlađih U9 do U 17 za disciplinu mač.

    Treći OSIJEK FENCING CAMP 2022, dvorana Gradski vrt – Atletski tunel

    Mačevalački kamp će trajati od 22-27. kolovoza 2022. cjelodnevno od 8,00 do 19,30 sati (pauze za ručak). Sparing meč svih Više…

    Vulin: Veseli me vidjeti puno mladih u nekoliko dobnih kategorija koji su jamac svijetle budućnosti osječkog sporta

    Uspješno organiziran Mačevalački kamp u Osijeku

    U osječkom Gradskom vrtu, od 24. do 29. kolovoza 2021. godine održao se OSIJEK FENCING CAMP koji je okupio sve Više…

    Kamp za male rukometašice i rukometaše održat će se od 5. srpnja do 30. srpnja 2021. godine u Tenji na tri lokacije

    Rukometni klub Tenja organizira 6. ljetni rukometni kamp za djecu svih uzrasta

    Rukometni klub Tenja organizira 6. ljetni rukometni kamp za djecu svih uzrasta. Kamp za male rukometašice i rukometaše održat će se Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Ivan Anušić je u svom je obraćanju naglasio kako su izvrsni sportaši, sportski djelatnici te njihovi uspjesi odraz kontinuiranog procesa ulaganja na pravi način i u prave ljude.

    [FOTO] Nagrađeni najbolji sportaši Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka

    Najbolja igračica u redovima “Pumi” bila je Ana Pehar s postignutih 9 golova, iza nje sjajna Petra Frančić koja je mrežu zatresla 7 puta, dok je Katarina Borac imala 9 obrana

    Rukometašice Osijeka ostvarile vrlo važnu pobjedu

    Najbolji svjetski gimnastičari okupit će se u našem gradu kako bi pokazali svoju izvanrednu vještinu te izbrusili formu za ovogodišnje Olimpijske igre, a mi ovom prilikom dijelimo 2x4 ulaznice, što čekaš, pokupi ih!

    Podržimo hrvatsku reprezentaciju na Svjetskom kupu u Osijeku!