ŽIVOT

Nakon Grada i OBŽ ulazi u energetsku obnovu zgrada

To će značiti početak sličnog projekta kakav je pokrenuo i Grad Osijek prije koji dan

Objavljeno 13.06.2018
Alan Srčnik

Osječko-baranjska županija i Privredna banka Zagreb potpisat će sutra u prijepodnevnim satima Ugovor o kreditiranju energetske obnove višestambenih zgrada na području Županije.

OBŽ

Ugovor će biti potpisan u zgradi Županije na Trgu Ante Starčevića, a što će značiti početak sličnog projekta kakav je pokrenuo i Grad Osijek prije koji dan.

GRAD

Podsjetnika radi, a o čemu je već pisao OsijekNEWS, u utorak su potpisani Ugovori o radovima na energetskoj obnovi 12 višestambenih zgrada na osječkom području, predstavnika osječkog Zavoda za stanovanje s izvođačima radova. Direktor Zavoda Bojan Bodražić rekao je kako vrijednost radova na obnovi pročelja, krovova i drugih površina iznosi 22,2 milijuna kuna, od čega su 13,5 milijuna bespovratna sredstva Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, dok će ostatak predstavnici suvlasnika osigurati putem kredita.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

VEZANE VIJESTI

Direktor Zavoda Bojan Bodražić rekao je kako vrijednost radova na obnovi pročelja, krovova i drugih površina iznosi 22,2 milijuna kuna

Potpisani ugovori o energetskoj obnovi višestambenih zgrada

Ugovore o radovima na energetskoj obnovi 12 višestambenih zgrada na osječkom području u utorak su potpisali predstavnici osječkog Zavoda za Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Prošla Osječka ljetna noć je nažalost morala biti odgođena, ali zato će se ovog puta sve duplo nadoknaditi! Pripremljen je izuzetno bogat i rasplesan program!

Bliži se bliži… Čagica na Osječkoj ljetnoj noći

Vjetar na kopnu slab, povremeno umjeren sjeveroistočni ...

Sunčano i vruće, u Osijeku do 33 stupnja

Ivana Soldo Čabraja jednostavno 'rastura' pole dance. Kakvi pokreti, kakve akrobacije - to ne može svatko! Trenira čak i na godišnjem odmoru, gdje ima volje ima i načina! :)

Izvrsna gluma nije jedini talent Ivane Soldo Čabraje