ŽIVOT

Nakon Grada i OBŽ ulazi u energetsku obnovu zgrada

To će značiti početak sličnog projekta kakav je pokrenuo i Grad Osijek prije koji dan

Objavljeno 13.06.2018
Alan Srčnik

Osječko-baranjska županija i Privredna banka Zagreb potpisat će sutra u prijepodnevnim satima Ugovor o kreditiranju energetske obnove višestambenih zgrada na području Županije.

OBŽ

Ugovor će biti potpisan u zgradi Županije na Trgu Ante Starčevića, a što će značiti početak sličnog projekta kakav je pokrenuo i Grad Osijek prije koji dan.

GRAD

Podsjetnika radi, a o čemu je već pisao OsijekNEWS, u utorak su potpisani Ugovori o radovima na energetskoj obnovi 12 višestambenih zgrada na osječkom području, predstavnika osječkog Zavoda za stanovanje s izvođačima radova. Direktor Zavoda Bojan Bodražić rekao je kako vrijednost radova na obnovi pročelja, krovova i drugih površina iznosi 22,2 milijuna kuna, od čega su 13,5 milijuna bespovratna sredstva Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, dok će ostatak predstavnici suvlasnika osigurati putem kredita.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

VEZANE VIJESTI

Direktor Zavoda Bojan Bodražić rekao je kako vrijednost radova na obnovi pročelja, krovova i drugih površina iznosi 22,2 milijuna kuna

Potpisani ugovori o energetskoj obnovi višestambenih zgrada

Ugovore o radovima na energetskoj obnovi 12 višestambenih zgrada na osječkom području u utorak su potpisali predstavnici osječkog Zavoda za Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U unutrašnjosti uz prolazno više oblaka, tek rijetko je moguće malo kiše ili lokalni pljusak praćen grmljavinom

Danas u Osijeku konačno više – sunce

Zašto je emocionalna inteligencija važna? Može li se ona razvijati? S kojim alatima razvijati emocionalnu inteligenciju?

Deset zapovijedi za razvoj emocionalne inteligencije

Aktivnost je organizirala Policijska uprava osječko-baranjska sa suradnicima i partnerima

Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga