ŽIVOT

Povodom Dana policije u PU osječko-baranjskoj povedene preventivne aktivnosti

Djeca su upoznata kako pravilno i sigurno sudjelovati u prometu kao pješaci te kada samostalno voze bicikl

Objavljeno 28.09.2023
Darija Kovačić

U sklopu preventivnih projekta „Zajedno više možemo“ i „Sigurnost u cestovnom prometu“,  policijski službenici za poslove prevencije, Ureda načelnika, Policijske uprave osječko-baranjske danas su polaznike dječjeg vrtića „Mali princ“ iz Ivanovca upoznali s poslovima koje obavlja policija, kao i vozilima kojima se policija koristi tijekom obavljanja poslova. Tijekom upoznavanja s vrstama poslova koje obavlja policija djeca su mogla postavljati pitanja i ispričati priče vezane za obavljanje poslova policije.

U okviru preventivnog projekta „Sigurnost u cestovnom prometu“ djeca su upoznata kako pravilno i sigurno sudjelovati u prometu kao pješaci te kada samostalno voze bicikl.

PP Beli Manastir provela edukativna predavanja
Ovoga tjedna povodom obilježavanja Dana policije policijski službenici Policijske postaje Beli Manastir su polaznicima dječjih vrtića: „Zeko“ iz Kneževih Vinograda, „Radost“ iz Darde te „Grlica“ iz Bilja, održali prezentaciju rada policije i policijske opreme, odnosno uređaja i tehničkih sredstva koje policija koristi u svakodnevnom radu.

Prilikom posjete vrtićima održano je i kratko edukativno predavanje o temeljnim pravilima sigurnog sudjelovanja djece u prometu. Polaznici vrtića su u znak zahvalnosti na posjeti, policajcima uručili zahvalnice i prigodne crteže.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Sukladno preventivnom projektu „Biciklirajmo, biciklističkom“ policijski službenici proveli su preventivne aktivnosti na području Policijske uprave osječko-baranjske

Preventivnim aktivnostima obilježen Svjetski dan biciklista

Povodom obilježavanja Svjetskog dana biciklista 14. srpnja u vremenu od 9 do 11 sati, policijski službenici proveli su preventivne aktivnosti Više…

Na blagdan svetog Mihaela, tradicionalno i ove godine policija obilježava svoj dan, evo što su pripremili...

Policija uz interaktivni program obilježava svoj dan

Sveti Mihael – osim što našu Tvrđu krasi crkva ovog sveca, on je ujedno i zaštitnik policije. Na njegov blagdan Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Šarić je vodeći refrakcijski i transplantacijski kirurg s dvadesetogodišnjim iskustvom u području laserske korekcije vida te u području transplantacijske kirurgije, a iza njega je više od 25 000 zahvat

Renomirani hrvatski oftalmolog Dean Šarić poručuje: “Zbog mobitela će za 10 do 15 godina pola čovječanstva biti kratkovidno”

Lorena Balić osvojila je nagradu #BeCroactive 'Lokalni heroj' kao pojedinka, volonterka, koja je u radu s djevojčicama u dobi od 6 do 10 godina, pod kapom ŽNK Osijek i projekta 'Princeze u kopačkama'

BeCroactive – Lorena Balić je “Lokalni heroj” u 2023.

Zbivanja su grupirana na tri strane – na središnjem Trgu Svetog Trojstva dominira glavna atrakcija, koja već treću godinu nudi pogled na grad, na Dravu s tridesetak metara visine – panoramski kotač.

[FOTO] Otvoren Advent u Osijeku – Očekuje nas puno različitih programa, na različitim lokacijama