ŽIVOT

Što Vas danas sve očekuje u Osijeku?

Uvijek se nešto događa u našem divnom gradu... ;)

Objavljeno 26.10.2019
Ivona Amidžić

Svaki dan je drugačiji. Svaki dan postoji nešto novo što se događa, obilježava, izlaže ili priređuje u našem divnom Osijeku. Umjesto da beskrajno pretražujete i klikate na svako događanje posebno, mi vam donosimo jednostavni pregled toga što danas možete očekivati: od muzejskih izložbi do večernjih koncerata.

Što se DANAS događa pogledajte ispod:

1. 14. Međunarodni Memorijal Josipa Potneka (10.15 sati) RASPORED

Judo klub MLADOST Osijek  u 10.15 sati u dvorani Gradski vrt organizira 14. Međunarodni memorijal Josipa Potneka. Ovaj turnir klub organizira u spomen tragično preminulog člana kluba, juniora Josipa Potneka. Tko sve ima pravo sudjelovanja na turniru provjerite ovdje.

2. Prvi modni buvljak na osječkoj tržnici: ”Na buvljaku kupi marku” – NAJAVA I REZERVACIJE

U organizaciji djelatnica trgovačkog društva Tržnica d.o.o. Osijek, počevši od danas, svake zadnje subote u mjesecu održavat će se izlaganje i prodaja rabljenih stvari, popularno zvani buvljak. Buvljak je idealna prilika za razmjenu, prodaju i povoljnu kupovinu kvalitetne i očuvane odjeće, obuće i drugih modnih dodataka, a kad biste se trebali pojaviti pogledajte ovdje.

3. VW Rally za Vukovar 2019. – PROGRAM I PRIJAVE

Volkswagen Club Croatia i ove godine organizira sad već tradicionalni i svima poznati Rally za Vukovar. Obilazak je dogovoren za danas zbog prevelike gužve na sam dan pada grada Vukovara. Okvirni plan događaja i posebne napomene provjerite ovdje.

4. Humanitarni Tenis&Vino, Wine open 2019. (9 sati) PRAVILA I PRIJAVA

S ciljem prikupljanja sredstava za stipendiranje nadarenih učenika Glazbene škole Franje Kuhača u Osijeku, Rotary klub organizira cjelodnevno sportsko druženje svih koji svojim sudjelovanjem žele doprinijeti humanitarnom cilju projekta. Tenis&Vino Wine open 2019. održava se na terenima TK Olimpija u Osijeku. Pravila turnira i vrijeme početka provjerite ovdje.

5. Još traje XIII. Memorijal Ive Kerdića – triennale hrvatskoga medaljerstva i male plastike

Ove godine na triennalu samostalno izlaže akademski kipar Luka Petrinjak. Izložba Memorijal Ive Kerdića – triennale hrvatskoga medaljerstva i male plastike, otvorila se u četvrtak, 26. rujna 2019. u Muzeju likovnih umjetnosti (Europska avenija 9, 31.000 Osijek) i traje do 17. studenoga 2019. Provjerite detalje ovdje.

6. Izložba „Životinja“ kiparice Vlatke Škoro

Muzej likovnih umjetnosti priredio je izložbu mlade osječke umjetnice Vlatke Škoro, akademske kiparice i doktorice umjetnosti. Izložbu možete pogledati u prostorima Muzeja likovnih umjetnosti u Osijeku. Pročitajte više ovdje.

7. Izložba “Omladinske radne akcije – dizajn ideologije”

U sklopu Muzejskog četvrtka 4. srpnja u Muzeju Slavonije, na adresi Trg Sv. Trojstva 6, otvarila se izložba pod nazivom “Omladinske radne akcije – dizajn ideologije”. Izložba ne traje još dugo, pa iskoristite slobodan ulaz. Pročitajte detalje ovdje.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Nema šta nema! Besplatni koncert, Baranjski bećarac, baranjski grah u ćupu, Festival tista i smotra folklora, rekreacijska biciklijada...

Dan županije ove godine prerastao u cijeli tjedan: Hrpa besplatnih događanja i koncert Indire!

Osječko-baranjska županija 2. lipnja obilježava Dan županije, što je ujedno podsjetnik na isti dan 1997. godine, kad su se u Belom Manastiru Više…

Sutra mnoštvo događanja u sklopu manifestacije u Osijeku...

Hrvatska volontira 2022. – prijavljeno preko 250 volonterskih aktivnosti!

Hrvatski centar za razvoj volonterstva, regionalni i lokalni volonterski centri, u partnerstvu s Hrvatskim Crvenim križem, Mrežom mladih Hrvatske i Više…

Program obilježavanja počinje malo ranije tako da već i danas možemo očekivati nekoliko događanja...

Objavljen Program obilježavanja Dana grada Osijeka

Iz Grada Osijeka su objavili i program obilježavanja Dana grada Osijeka, 2. prosinca. Program obilježavanja počinje malo ranije tako da Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje