KULTURA

Upisi na tečajeve francuskog u Francuskoj alijansi Osijek

Upisi na tečajeve francuskog stupnja A1 i A2 za odrasle traju do ponedjeljka 12. Veljače 2018. godine.

  Objavljeno 03.02.2018
  Nikolina Ćosić

  Želite li ostvariti novogodišnju odluku ili pronaći najromantičniji dar za Valentinovo, Francuska alijansa Osijek pravo je mjesto za Vas. Jezik ljubavi, diplomacije, šansone, vina, gastronomije i ljudskih prava danas govori više od 200 milijuna ljudi. Upišite tečaj francuskog i postanite i Vi dio ove velike zajednice.

  Upisi na tečajeve francuskog stupnja A1 i A2 za odrasle traju do ponedjeljka 12. Veljače 2018. godine.

  Upis ili predbilježbu na jedan od tečajeva možete izvršiti telefonom (031 497 199 / 098 647 021)  ili mailom na osijek@alliance-francaise.hr te osobno ponedjeljkom, utorkom i petkom od 10h do 15h ili srijedom i četvrtkom od 18h do 20h.

  Osim tečajeva francuskog, iskoristite i druge brojne sadržaje : učeničku medijateku s preko 1500 naslova, PS4 igraonicu s igrama za djecu i odrasle, digitalni kulturni portal, kulturna događanja u okviru Frankofonije u Osijeku te mogućnosti volontiranja i usavršavanja u Francuskoj.

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Svoja vrata Kino Urania zatvoriti će na 21 dan, ali dok su vrata još uvijek otvorena donose zanimljiv program

  Kino Urania uskoro zatvara svoja vrata (nakratko)…

  AIESEC organizira World in the City projekt koji omogućuje lako i povoljno učenje stranih jezika, ne traje dugo, a uz to ispunit će vam ljeto!

  AIESEC Osijek: nikad povoljnija prilika za učenje stranih jezika!

  Muzej Slavonije pobrinuo se da djeci ne bude dosadno na ljetnim praznicima, ljeta baš i nemamo pa je interaktivna radionica idealna prilika za provesti slobodne dane!

  Nema ljetne dosade za djecu kad je tu Muzej Slavonije!