ŽIVOT

FOTO Nagrađeni osječki najosmaši

U sklopu nagrađivanja su dodijeljene nagrade najboljim učenicima, a najsretnija osmašica, Corina Bilić iz OŠ Ljudevita Gaja, koja je prema izboru čitatelja lista postala NAJOSMAŠ 2022, osvojila je prijenosno računalo

Objavljeno 21.06.2022
Darija Kovačić

Devetnaestu godinu zaredom održan je projekt Glasa Slavonije i poslovnih partnera, „Osječki osmaši 2021./2022.“ u sklopu kojeg su dodijeljene nagrade najboljim učenicima, a najsretnija osmašica, Corina Bilić iz OŠ Ljudevita Gaja, koja je prema izboru čitatelja lista postala NAJOSMAŠ 2022, osvojila je prijenosno računalo. Svečanoj dodjeli nagrada nazočili su zamjenik župana Josip Miletić, zamjenik gradonačelnika Dragan Vulin te pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje i mlade OBŽ Miranda Glavaš Kul.

Čestitavši svim učenicima koji su sudjelovali u izboru, zamjenik župana je istaknuo kako je ova nagrada samo jedan od načina na koji se potiče izvrsnost u obrazovanju i nagrađuje za uložen trud.

– Osječko-baranjska županija je prepoznala i potiče izvrsnost i darovitost kod djece, ali isto tako cijenimo trud i rad njihovih profesora i mentora te im ovim putem čestitamo na izvrsnim rezultatima tijekom prošle, ali i svih prethodnih osam godina. Uvjeren sam da će im ove nagrade biti dodatni poticaj u daljnjem obrazovanju, u kojem će im Županija biti podrška i oslonac, kako u stipendiranju tako i u izgradnji i opremanju nužne infrastrukture – kazao je Miletić.

– Ovo je hvalevrijedan poticaj svim učenicima da nastave raditi i truditi se jer je obrazovanje pravi put k uspjehu i odabiru željenog zanimanja jednog dana. Treba nagrađivati najbolje i razvijati pozitivan natjecateljski duh među mladima kako bi i u budućnosti nastavili graditi izvrsne rezultate – istaknuo je zamjenik gradonačelnika Dragan Vulin.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

"Ne tako davno sat mi je očitavao 500 koraka na dan. Počela sam hodati, a onda sam iz dosade potrčala... Maraton je utrka protiv vlastitog tijela i misli"

Biljana Kumer, programerka u Glasu Slavonije istrčala njujorški maraton

Istrčala je svoj prvi maraton u 48. godini, i to ni manje ni više nego TCS New York City Marathon, Više…

Ipak se kreće - i osječkom se korzu smiješi ljepša budućnost, izvana su obvezni zadržati izvorni izgled, u planu 40-ak luksuznih soba...

Prodan hotel Royal, novi vlasnici Damir Batinić i Boris Željko Huber kreću s obnovom

Kako piše Glas Slavonije obnova hotela Royal ipak se kreće – i osječkom se korzu smiješi ljepša budućnost. Realizirana je, Više…

Glas Slavonije nije našao partnere koji prepoznaju važnost ovoga sajma

Sajam Antikviteta u Tvrđi prestaje s radom

Glas Slavonije nije našao partnere koji prepoznaju važnost ovoga sajma, a samostalna je organizacija ekonomski neisplativa Naše čitatelje i sugrađane Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje